Wij zoeken een advocaat met ervaring als jurist voor een advocatenkantoor in Willemstad. Word jij onze nieuwe advocaat? Ben jij tussen de 35 en 50 jaar, met een WO werk- en denkniveau (bezit van een afgeronde WO rechtenopleiding) en minimaal 3 jaar ervaring als jurist bij een advocatenkantoor, bedrijf en/of rechtbank? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Locatie: Willemstad, Curaçao
Arbeidsduur: Vast
Salaris en Arbeidsvoorwaarden: Nader te bespreken (inclusief voordelen zoals verlofdagen, ADV-dagen, vakantietoeslag, onkostenvergoedingen, bonussen)
CAO: Overige CAO

Wie zoeken we?

Ben jij tussen de 35 en 50 jaar met een WO werk- en denkniveau (in het bezit van een afgeronde WO rechtenopleiding) en heb je minimaal 3 jaar ervaring als jurist bij een advocatenkantoor, bedrijf en/of rechtbank? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Bij Scheperboer & Parris kom je te werken in een jong en dynamisch team waar je actief betrokken bent bij het analyseren en oplossen van uiteenlopende juridische vraagstukken. Samen met onze senior advocaten werk je aan complexe cases en draag je bij aan het vinden van positieve oplossingen voor onze cliënten.

Wij zoeken iemand die:

  • Aantoonbare ervaring heeft als jurist.
  • Affiniteit heeft met de CAS-eilanden, in het bijzonder Curaçao.
  • Sterke communicatieve vaardigheden heeft en uitstekend Nederlands spreekt en schrijft.
  • Voldoende beheersing heeft van het Papiaments of bereid is dit te leren.
  • Sociaal, flexibel en commercieel ingesteld is.
  • In bezit is van een rijbewijs en eigen vervoer (pré).

Wat bieden wij?

Bij Scheperboer & Parris hechten we veel waarde aan een goede werk/privébalans. Je werkt tijdens reguliere kantooruren en krijgt een salaris en arbeidsvoorwaardenpakket dat we in overleg vaststellen. Je wordt onderdeel van een klantgerichte organisatie met een vooruitstrevende visie, waarin je de ruimte krijgt om je professioneel verder te ontwikkelen. 🎯

Daarnaast geniet je van diverse voordelen zoals:

  • Persoonlijke begeleiding: Samen met onze senior advocaten werk je aan je ontwikkeling.
  • Flexibele bedrijfscultuur: Reguliere kantoortijden met ruimte voor een gezonde work/life balans.
  • Positieve werkomgeving: Een team dat klaarstaat om jou te ondersteunen.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Groei mee met onze jonge organisatie.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct! Stuur je CV naar Kim Virginie via kim@aibgroep.com of bel naar +599 9 523 4381 voor meer informatie. Wil je liever online solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in op de website van AIB Groep: www.aibgroep.com. Je kunt ook chatten met ons op onze Facebook-pagina. 📩