Algemeen Interim Bureau Curaçao (AIB Groep)

AIB GROEP (ALGEMEEN INTERIM BUREAU)

Wij maken de juiste match in elke branche!

Een samenwerking met ons betekent heldere afspraken, professionele begeleiding en ondersteuning tijdens het verbeteren van uw prestaties. Ons personeel is technisch, ervaren en altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Met onze ervaring en onze passende kennis zorgen wij ervoor dat uw opdracht een succes wordt.

Met bewezen ervaring en successen hebben wij ruime ervaring in de meeste branches en vakgebieden. Wij weten wat uw organisatie op welk moment nodig heeft. Zo helpen wij een ruim aantal tevreden opdrachtgevers aan extra capaciteit of handen op de juiste plek, op het juiste moment. Dit alles doen we vanuit een gezonde relatie en een transparante werkhouding.

AIB Groep

AIB Groep

Vestiging Curaçao
???? 
Marshe Nobo, Unit 8
     Plasa Wilson Papa Godett 1
     Willemstad

☎️ +599 9 523 4381 

Vestigingen Nederland
????  Kelvinring 54
      2952 BG Alblasserdam

????  Poststraat 1
      6135 KD Sittard

☎️  +31(085-8225493

VOOR OPDRACHTGEVERS

Bent u op zoek naar geschikte kandidaten voor uw vacatures of projecten? Wij matchen kandidaten door héél Nederland & op Curaçao voor functies in elke branche als voor flex, vast en zzp-werken.

VOOR KANDIDATEN

Zet hier de volgende stap in je carrière en laat je door ons matchen met één van onze opdrachtgevers voor tijdelijk of vast werk dat bij jou past en aansluit op je persoonlijke wensen en situatie. 

BEVEILIGING

LOGISTIEK

Logistiek

PRODUCTIE

Industrie

OFFICE

Office

INSTRUSTRIE

Productie

SCHOONMAAK

voordelen aib

In Nederland & op Curaçao

 Direct beschikbare kandidaten

 Persoonlijke matching

onze kandidaten

Persoonlijk gematched

 Vakkundig & Betrouwbaar

Gecertificeerd

IN VIER STAPPEN EEN SUCCESVOLLE MATCH

Direct een geschikte kandidaat beschikbaar!

AANVRAGEN

Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u op zoek bent naar kandidaten voor uw vacature(s) of project.

MATCHEN

Wij gaan voor u aan de slag om om de geschikte kandidaten te matchen met de vacture(s) van uw organisatie.

SOLLICITEREN

Om nader kennis te maken stellen onze kandidaten zich aan u voor tijdens een persoonlijke sollicatie.

AAN DE SLAG

Bij een positieve match kan de kandidaat de volgende werkdag al aan het werk op de werkvloer of project.

Onze uitzend- & bemiddelingsdiensten

Wij begrijpen dat elke branche unieke behoeften heeft als het gaat om personeel. Daarom bieden wij een scala aan uitzend- en bemiddelingsdiensten die zijn afgestemd op uw specifieke eisen. Of u nu behoefte heeft aan tijdelijke vaklieden voor een specifiek project of op zoek bent naar gemotiveerde medewerkers voor de lange termijn, wij hebben de oplossing voor u.

Flexibel & Betrouwbaar

Snel geschikte kandidaten wanneer nodig

Als uitzend- en bemiddelingsbureau streven wij ernaar om flexibiliteit en betrouwbaarheid te bieden aan zowel werkgevers als werknemers. Wij begrijpen dat de arbeidsmarkt voortdurend verandert en dat bedrijven behoefte hebben aan flexibiliteit om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden. Daarom zorgen wij voor een pool van gekwalificeerde vaklieden die snel kunnen worden ingezet wanneer dat nodig is. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat elke werknemer die we plaatsen voldoet aan uw specifieke vereisten en verwachtingen.

Brede Expertise

De juiste kandidaat op de juiste plek

Met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk hebben we expertise opgebouwd in alle branches. Of het nu gaat om de bouwsector, techniek, logistiek, horeca, productie, magazijn, zorg of een andere branche, wij hebben ervaring met het plaatsen van personeel in elke tak van sport. Dit stelt ons in staat om snel de juiste kandidaten te vinden die passen bij uw bedrijfscultuur en specifieke behoeften.

Samenwerking & Partnerschap

Ook uw partner in al uw personeelsbehoeften

Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en werknemers. Door nauw samen te werken en te luisteren naar uw wensen, streven wij ernaar om een partner te zijn die u kunt vertrouwen bij het vervullen van uw personeelsbehoeften. Ons team van professionals staat altijd klaar om u te ondersteunen en te adviseren, zodat u de juiste keuzes kunt maken en uw bedrijf succesvol kunt laten groeien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste vaklieden en gemotiveerde werknemers die uw organisatie naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Daarnaast willen we benadrukken dat wij altijd een breed scala aan vacatures beschikbaar hebben in verschillende branches. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of naar gekwalificeerd personeel, ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring in de uitzendbranche stellen ons in staat om aan uw behoeften te voldoen. Neem een kijkje op deze website voor meer informatie over onze vacatures of kandidaten.

AIB Groep
p

USP’S

  • Flexibel & Betrouwbaar;
  • Brede Expertise
  • Samenwerking & Parnerschap
R

WIJ BIEDEN JE

  • Goed en eerlijk tarief;
  • Ondersteuning & begeleiding;
  • Complete ontzorging;
v

AIB Groep

Vestiging Curaçao
???? 
Marshe Nobo, Unit 8
     Plasa Wilson Papa Godett 1
     Willemstad

☎️ +599 9 523 4381 

Vestigingen Nederland
????  Kelvinring 54
      2952 BG Alblasserdam

????  Poststraat 1
      6135 KD Sittard

☎️  +31(0)6-82092781

voordelen aib

In Nederland & op Curaçao

 Direct een baan

 Persoonlijke aandacht

Stel je een aan ons voor!