ONZE KANDIDATEN

AANVRAGEN

Neem contact op wanneer u op zoek bent naar kandidaten voor uw vacatures.

MATCHEN

Wij gaan voor u aan de slag om je te matchen met één van onze kandidaten.

SOLLICITEREN

In een persoonlijke sollicitatie stellen wij onze geselecteerde kandidaten aan u voor.

AAN DE SLAG

Wanneer het een ‘match’ bllijkt te zijn gaan de kandidaat van uw keuze.

Kandidaten voor uw vacature(s) & opdrachten

Direct inzetbaar op jouw project!

Bent u op zoek naar kandidaten ter uitbreiding of ondersteuning van uw project of onderneming? Wij hebben zéér geschikte kandidaten beschikbaar uit binnen- & buitenland.

Volop kandidaten beschikbaar

Direct inzetbaar op uw project!

Volg onze socials of blog als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe kandidaten, opdrachten & vacatures.

Zorg medewerkers beschikbaar

Met grote regelmaat hebben wij allround medewerkers in de zorg beschikbaar voor (haast) elk klein- of grootschalige projecten in Nederland & op Curaçao.

Onze kandidaat zorg medewerkers zijn persoonlijk door ons geselecteerd & gescreend en zijn voorzien van de nodige vakkennis en ervaring.

Schoonmakers beschikbaar

Met grote regelmaat hebben wij allround schoonmakers beschikbaar voor (haast) elk klein- of grootschalige projecten in Nederland & op Curaçao..

Onze kandidaat schoonmakers zijn persoonlijk door ons geselecteerd & gescreend en zijn voorzien van de nodige vakkennis en ervaring.

Logistieke meewerkers beschikbaar

LogistiekMet grote regelmaat hebben wij allround logistieke medewerkers beschikbaar voor (haast) elk klein- of grootschalige projecten in Nederland & op Curaçao.

Onze kandidaat logistiek medewerkers zijn persoonlijk door ons geselecteerd & gescreend en zijn voorzien van de nodige vakkennis en ervaring.

Office medewerkers beschikbaar

OfficeMet grote regelmaat hebben wij allround kandidaten voor diverse kantoor of binnendienst functies beschikbaar voor (haast) elk klein- of grootschalige projecten in Nederland & op Curaçao.

Onze kandidaten zijn persoonlijk door ons geselecteerd & gescreend en zijn voorzien van de nodige vakkennis en ervaring.

Productie medewerkers beschikbaar

ProductieMet grote regelmaat hebben wij allround productiemedewerkers (in ploegen) beschikbaar voor (haast) elk klein- of grootschalige projecten in Nederland & op Curaçao..

Onze kandidaat productiemedewerkers zijn persoonlijk door ons geselecteerd & gescreend en zijn voorzien van de nodige vakkennis en ervaring.

Industriële & Technische medewerkers beschikbaar

ProductieMet grote regelmaat hebben wij allround medewerkers beschikbaar in de industrie en techniek voor (haast) elk klein- of grootschalige projecten in Nederland & op Curaçao.

Onze kandidaten zijn persoonlijk door ons geselecteerd & gescreend en zijn voorzien van de nodige vakkennis en ervaring.

p

USP’S

  • Direct beschikbaar;
  • VCA gecertificeerd;
  • Sterke tarieven;
R

WIJ BIEDEN JE

  • Goed en eerlijk tarief;
  • Ondersteuning & begeleiding;
  • Complete ontzorging;
v

AIB Groep

Vestiging Curaçao
???? 
Marshe Nobo, Unit 8
     Plasa Wilson Papa Godett 1
     Willemstad

☎️ +599 9 523 4381 

Vestigingen Nederland
????  Kelvinring 54
      2952 BG Alblasserdam

????  Poststraat 1
      6135 KD Sittard

☎️  +31(0)6-82092781

Uw verlengstuk in personele behoefte

Met bewezen ervaring en successen hebben wij ruime ervaring in alle branches, vakgebieden en daarbij behorende opdrachten en vacatures. Wij weten wat uw organisatie op welk moment nodig heeft. Zo helpen wij een ruim aantal tevreden opdrachtgevers aan extra capaciteit of handen op de juiste plek, op het juiste moment. Dit alles doen we vanuit een gezonde relatie en een transparante werkhouding.